Badrumsrenovering

En badrumsrenovering är en investering

Det finns några rum i ett boende som definierar hur hela bostaden upplevs. Rum som är extra viktiga att hålla i ett gott skick. Vi menar att köket och badrummet är tydliga exempel på sådana rum. Tänker du dig ett besök hos en ny bekantskap så kommer du förmodligen att granska dennes boende från grunden och vi menar att just badrummet kommer att spela en stor roll i din samlade bedömning. Få saker säger nämligen något om levnadsstandarden som ett snyggt, stilrent och fräscht badrum.

Det är också därför en badrumsrenovering är att se som en investering. Dels så investerar man i sig själv. Man får en plats där man kan vara ifred och där man kan lugna ner sig efter en stressig dag. Finns det möjlighet så kan man ta ett varmt skumbad och verkligen njuta. Om inte så kan man se sin dusch som ett väldigt bra substitut. Vi behöver – i dagens stressiga och uppskruvade samhälle – en plats att andas ut i och badrummet är den plats i hemmet där detta möjliggörs på bästa sätt.

badrumsrenovering Salem skiffer kakel

En investering som kan bära frukt på sikt

Vi skulle dock även säga att en badrumsrenovering är en ekonomisk investering som på sikt kan bära frukt. Funderar du på att sälja din bostad så är en nyligen utförd badrumsrenovering ingen nackdel i jakten på fler spekulanter och en lukrativ budgivning. Av samma skäl som vi tidigare nämnde - många baserar intrycket av en bostad på hur just badrummet ser ut och är beredda att betala väldigt mycket pengar för ett toppfräscht sådant.

Att man idag kan komma billigare undan vid en badrumsrenovering är också en aspekt att ha i åtanke. I och med att du som kund kan använda dig av Rot-avdraget och dra av 30% av den totala arbetskostnaden – med ett tak om 50.000 kronor/år och person – så är det väldigt prisvärt att anlita en professionell firma för uppdraget. Det enda som krävs är att man först kollar upp med Skatteverket om huruvida man är berättigad att använda Rot-avdraget. Är man det – ja, då är beloppet draget redan på fakturan; något som gör att man som privatperson slipper det krångliga pappersarbetet

Viktigt att anlita en kompetent firma

Det viktiga är att man anlitar rätt företag. Det finns några skräckexempel på när en badrumsrenovering gått väldigt fel och där kunden i slutändan står med en kostsam vattenskada. Viktigt är därför att man tar sig tid, kollar upp referenser, tidigare jobb samt vilka typer av behörigheter som finns hos företaget man står inför att anlita. Den investering vi talade om i början av texten kan förvandlas till ett scenario där man som kund kastat pengarna i sjön. Hos oss får du alltid en kontakt med tidigare kunder och en chans att se exempel på vilka typer av badrumsrenoveringar vi utfört.

Vi har alla behörigheter som krävs, vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av material och vid badrum av alla tänkbara storlekar. Vi jobbar alltid effektivt och vi sätter dig som kund i första rummet. Du är med längs hela resan och vi jobbar alltid efter att dina önskemål och behov ska uppfyllas.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert