Om oss

Om företaget

Vi grundades 2006 och är baserat i Sollentuna norr om Stockholm. Vi utför arbeten i hela Stockholms län och våra hantverkare har tillsammans en stor bredd vad gäller kunskap och kompetens. Vårt mål är att kunna erbjuda helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag inom så skilda områden som fasadrenoveringar, altanbyggen, golvläggning och badrumsrenovering.

För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi har kunnandet och behörigheterna för att möta dina behov i enlighet med branschens regler och rekommendationer och vi lämnar aldrig ett arbete utan att du som kund är nöjd.

badrumsrenovering salem om oss

Renovering med stor yrkesstolthet

Vi vet att det är genom nöjda kunder ett företag växer och utvecklas. Ett väl utfört arbete gör inte bara kunden nöjd, utan ger även oss en yrkesstolthet som vi tar med oss till nästa jobb. Vi ser därför till att alla parter är överens innan arbetet påbörjas och att kommunikationen mellan dig, arbetsledaren och hantverkaren fungerar smidigt. Med vår bredd kan vi erbjuda totalentreprenad på stora arbeten som fasadrenoveringar och bygge av kök och badrum, där flera olika kompetenser och behörigheter är nödvändiga.

Att ge oss totalansvaret för ett projekt innebär att du kan känna dig trygg med att det slutförs med rätt kvalitet och inom angiven tid och kostnad. Du är alltid välkommen att ringa eller maila oss eller använda kontaktformuläret här.

Vi ser fram emot att höra av dig och att kunna hjälpa dig med ditt projekt!

Vi är våtrumscertifierade badrumsrenoverare!